Osnovna škola Iver, grad Zagreb

U ponedjeljak dana 25.04.2022. gostovali smo u Osnovnoj školi Iver, grad Zagreb.

Iznimno nam je drago da smo ovaj put imali lijepo vrijeme, što je nama kao provoditelju programa jako bitno jer se program provodi na otvorenom. Učenici drugih i trećih razreda u ovoj školi su dobili nešto novo, a to je ”Program prometne kulture za najmlađe”.

Program se sastoji iz dva dijela: teorijskog i praktičnog .

Teorijski dio je multi medijskog karaktera i traje 45 minuta , gdje učenici kroz interaktivno predavanje uče o sigurnom ponašanju u cestovnom prometu.

Nakon teorijskog dijela uslijedio je praktični dio koji je djeci i najzanimljiviji, djeca pod budnim okom naših iskusnih instruktora u pravim mini električnim automobilima imaju priliku da stisnu gas i okušaju se u ulozi vozača, da dožive prometne znakove, semafore, pješačke prijelaze i sva ostala prometna obilježja, da na jedinstven način uče o sigurnosti u cestovnom prometu a sve u cilju da postanu bolji pješaci.

Polaznici programa dobro su se snašli na simuliranoj prometnici na kojoj su promet regulirali iskusni instruktori uz pomoć školske prometne jedinice ,ovim putem im se posebno zahvaljujemo.

Kako nam je bilo, pogledajte u foto Albumu .

Ovim putem zahvaljujemo se upravi škole, na čelu s ravnateljicom gđom Katarinom Rajković, naročito učiteljicama razredne nastave za dobru organizaciju i ugodno druženje, puno pozdrava šaljemo učiteljici Heleni Prtenjači koja je generalni krivac za ovu super edukaciju u Osnovnoj školi Iver.

Uspijemo li ovim programom spasiti samo jedan dječji život, smatrat ćemo ga uspješnim


Warning: Undefined array key "src" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "dependencies" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "version" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87