OŠ Vladimira Nazora, Duga Resa

U Dugoj Resi u Karlovačkoj županiji ,dana 26.04.2022. u OŠ Vladimir Nazor, Duga Resa održana je preventivna manifestacija pod nazivom Program prometne kulture za najmlađe koju provodi Jumicar sa svojom partner Udrugom „Preventivni program sigurnosti prometa“, skraćenog naziva PPSP gdje su gostovale i područne škole Belavići i Zvečaj.
Sudjelovanjem u ovom jedinstvenom programu edukacije još je jedna generacija učenika kvalitetno pripremljena za sigurno kretanje u prometu. 

Rijeka Mrežnica nam je krasila pogled i zadovoljstvo je bilo raditi vani na terenu u osnovnoj školi Vladimira Nazora.

Nakon teorijskog dijela u trajanju od 45 minuta gdje su učenici kroz interaktivno predavanje učili o sigurnom ponašanju u cestovnom prometu djeca su izašla na školsko igralište gdje ih je dočekao veliki mobilni prometni poligon. 

Na praktičnom dijelu programa pod budnim okom naših iskusnih instruktora u pravim mini električnim -automobilima imali su priliku da stisnu gas i okušaju se u ulozi vozača, dožive prometne znakove, semafore, pješačke prijelaze i sva ostala prometna obilježja, da na jedinstven način uče o sigurnosti u prometu. U obuci su sudjelovali i učenici drugih i trećih razreda.
U ovoj školi smo već dugi niz godina zahvaljujući prije svega Upravnom odjelu za školstvo Karlovačke županije na čelu s pročelnicom gđom mr. sc. Marija Šćulac i gradom Duga Resa.

Zahvaljujemo se učenicama i učiteljici 3.b razreda na pomoći i zalaganju u sklapanju mobilnog poligona.
Najmlađima čestitamo na uspješno položenoj obuci, a ovim putem zahvaljujemo se upravi škole, na čelu s ravnateljicom gđom Gordanom Krstulić i učiteljicama razredne nastave za dobru organizaciju i ugodno druženje!
Kako nam je bilo, pogledajte u foto Albumu.

U nadolazećem periodu nastavljamo s edukacijom novih mladih naraštaja u ovoj županiji.

Uspijemo li ovim programom spasiti samo jedan dječji život, smatrat ćemo ga uspješnim!


Warning: Undefined array key "src" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "dependencies" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87

Warning: Undefined array key "version" in /home/kkponikvehr/jumicar.net/wp-content/plugins/elementor/core/page-assets/loader.php on line 87