Generalni Pokrovitelji

Partneri u programu

Previous
Next

prijatelji

Previous
Next
OŠ bana Josipa Jelačića

PROGRAM PROMETNE KULTURE ZA NAJMLAĐE

Rujanske preventivne manifestacije završavamo gostovanjem u OŠ bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

 Dana 30.09.2022. Osnovna škola bana Josipa Jelačića je bila domaćin „Programa prometne kulture za najmlađe“. Drugi razredi  prošli su obuku o cestovnom prometu, prvoj pomoći i vatrogasnu radionicu, te kroz igru utvrdili mnogo važnih lekcija., te nam je   iznimno  drago da su djeca  drugog  razreda u ovoj školi dobili nešto novo, zabavno i jako, jako edukativno, a to je ”Program prometne kulture za najmlađe”

Na šarenom prometnom poligonu, djeca su imala priliku iskušati svoje vještine u ulozi vozača. Mališani su vožnju odradili za čistu peticu, stoga im šaljemo zaslužene potvrde.

Polaznici programa dobro su se snašli na simuliranoj prometnici na kojoj su promet regulirali iskusni instruktori uz pomoć školske prometne jedinice, hvala učenicima 7.a razreda Roku i Filipu.

Kratku školu prve pomoći održali su volonteri Kluba mladih Crvenog križa Zageb Lana Bat i Heidi Nahod.

Učenici su sa zanimanjem promatrali kako se zamata lakša ozljeda, a mnogi su i sami iskušali ovu vještinu. Hvala mladim volonterima na izvrsnoj radionici!

Aktivnostima su se pridružili i vatrogasci DVD-a ZAPAD sa svojim članovima: gđa Irena Zrinščak i predsjednik gosp. Danijel Silić.

Uhodan tim najmlađima su pokazali opremu i sadržaj vozila, ali najzanimljiviji dio svakako je bio demonstracija gašenja požara.

Djeca su na kratko bili pravi mali vatrogasci ,čak su i vatrogasne sirene puštali i uz pomoć putem megafona zvali. Pozdrave šaljemo DVD-u ZAPAD. I veliko HVALA.

Posebno se zahvaljujemo  na srdačnom dočeku timu osnovne škole bana Josipa Jelačića na čelu s ravnateljicom gđom Jelenom Ivaci.

Ne sumnjamo da su drugašići uživali u nastavi na otvorenom, a veliki pozdrav šaljemo našim dragim učiteljicama razredne nastave drugog razreda s porukom: Uspijemo li ovim programom spasiti samo jedan dječji život, smatrat ćemo ga uspješnim!

Do sljedećeg susreta,

Svako dobro Vam želimo.


Generalni pokrovitelji

Partneri programa

Previous
Next

Prijatelji programa

Previous
Next