Generalni Pokrovitelji

Partneri u programu

Previous
Next

prijatelji

Previous
Next
OŠ Dragutina Tadijanovića, Zagreb

PROGRAM PROMETNE KULTURE ZA NAJMLAĐE

Program prometne kulture za najmlađe svoj radni tjedan započeo je u osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića, Grad Zagreb .
Dana 23.05.2022. sudjelovanjem u ovom jedinstvenom programu edukacije, još je jedna generacija učenika kvalitetno pripremljena za sigurno kretanje u prometu.
Edukacija u ovoj školi je zaista jednostavna za provesti zahvaljujući top organizaciji u kojoj su svi na svoj način sudjelovali ravnateljica, pedagoginja, sve učiteljice i učitelji razredne nastave kao i nas domar ,zaista super ekipa.
Nakon teorijskog dijela u trajanju od 45 minuta gdje su učenici kroz interaktivno predavanje učili o sigurnom ponašanju u cestovnom prometu djeca su izašla na školsko igralište gdje ih je dočekao veliki mobilni prometni poligon.
Na praktičnom dijelu programa pod budnim okom naših iskusnih instruktora u pravim mini električnim -automobilima imali su priliku da stisnu gas i okušaju se u ulozi vozača, dožive prometne znakove, semafore, pješačke prijelaze i sva ostala prometna obilježja tj. da na jedinstven način uče o sigurnosti u prometu.
Polaznici programa dobro su se snašli na simuliranoj prometnici na kojoj su promet regulirali iskusni instruktori uz pomoć školske prometne jedinice kojom je rukovodila osobno gđa pedagog Edita Bosnar.
Ovim putem joj se posebno zahvaljujemo za nesebičan doprinos u organizaciji cjelokupne manifestacije koja je prošla u najboljem redu.
Najmlađima čestitamo na uspješno položenoj obuci, a ovim putem zahvaljujemo se upravi škole, na čelu s ravnateljicom gđom Mirjanom Sajko za dobru organizaciju i ugodno druženje!
Inače, od 2013. godine do danas kroz ovu je “školicu” prošlo blizu 90 tisuća učenika drugih razreda u 200-tinjak osnovnih škola.
Program podržavaju Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za odgoj i obrazovanje.
Veliki pozdrav šaljemo našim dragim učiteljima razredne nastave drugih i trećih razreda s porukom: 

Uspijemo li ovim programom spasiti samo jedan dječji život, smatrat ćemo ga uspješnim!
Do sljedećeg susreta,
Svako dobro Vam želimo.


Generalni pokrovitelji

Partneri programa

Previous
Next

Prijatelji programa

Previous
Next